Arhitektuuribüroo Idea Arhitektid SEO optimeerimine

Täna tahan jagada juhtumit meie praktikast ja rääkida Ideaarhitektid.ee veebilehe SEO optimeerimisest. Aasta jooksul õnnestus saavutada häid tulemusi: suurendasime veebisaidi nähtavust 50 korda ning selle külastajate arv kasvas üle 3 korra.
Selle kasvu aluseks oli blogi loomine ja enam kui 10 artikli kirjutamine märksõnade kohta, nt ehitusluba, arhitektuuribüroo, maja ehitamine Eestis jne.
Artiklid osutusid nii kasulikuks, et Delfi.ee soovis üht neist oma portaalis tasuta majutada koos lingiga Ideaarhitektid.ee veebilehele. Artiklitega blogi lahendab korraga kaks olulist ülesannet: suurendab oluliselt teie veebisaidi nähtavust veebis ja näitab teie asjatundlikkust. Kui veebisaidi külastaja leiab teie veebiressursist oma küsimustele üksikasjalikud vastused, tunneb ta teie ettevõtte vastu usaldust. Teenuse tellimisel või toote ostmisel pöördub ta suure tõenäosusega just teie poole!
Järgmisena tahan samm-sammult kirjeldada SEO optimeerimise protsessi:
1. Kõigepealt analüüsisime peamisi konkurente ja kogusime kokku märksõnad, mida kasutajad nende leidmiseks kasutavad. Meie loendis on üle 300 märksõna.
2. Järgmiseks jagasime need teemadeks, iga teema kohta otsustasime kirjutada ülevaateartikli.
3. Selle tulemusena kirjutasime üle 10 artikli, mis lõpuks jõudsid Google’is juhtivale positsioonile.
Kasutasime järgmisi tööriistu: Google Keyword Planner, Serpstat, Google Analytics ja Google Search Console. Tekstid kirjutas meie lähteülesande järgi arhitekt ise.
Selle tulemusena õnnestus meil põhikonkurente edestada enam kui 5 korda. Veebileht hakkas genereerima üle 30 päringu kuus, millest 10% sõlmis projekteerimislepingu. Need on selles valdkonnas väga head näitajad.
Kas soovite samu tulemusi? Taotlege tasuta konsultatsiooni ja aitame teil välja selgitada, kas teie ettevõte vajab SEO-d, samuti vastame kõigile teie küsimustele!